Verhalen

Op deze pagina lees je ons laatste nieuws en lees je verhalen van onze collega’s!

Nieuw! Website Werken bij Forint

Forint heeft een nieuwe website: Werken bij Forint. Een website waarop je alles kan vinden over Werken bij Forint.

Lees meer
ggz-verpleegkundige Aaldert Martens

GGZ-verpleegkundige

Werken als ggz-verpleegkundige op een forensische crisis- en opnameafdeling: Aaldert Martens doet dat al ruim vier jaar met veel plezier. Hij werkt in Zuidlaren bij de FPA, de forensisch psychiatrische afdeling, onderdeel van Forint.

Lees meer

Podcast over Forint: werken in de Forensische Zorg

In deze aflevering van de podcast Vitale Functies zijn René, Raymon en Johan aan het woord. Zij werken bij Forint en vertellen hoe het is om te werken in de forensische zorg.

Lees meer
klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Henriëtte Horlings was niet zo blij, toen ze in het kader van haar opleidingstraject tot klinisch psycholoog door Lentis bij AFPN geplaatst werd: “Ik wilde werken met mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Maar toen ik twee weken bij AFPN zat, wist ik dat ik er wilde blijven.

Lees meer
verpleegkundig specialist GGZ

Verpleegkundig specialist GGZ

Joshua werkt als verpleegkundig specialist en behandelaar bij ForFACT Verslaving van AFPN / Forint. ForFACT verleent - vaak ambulant - psychische hulp en behandeling aan zorgmijdende patiënten met een forensisch kader.

Lees meer
Woonbegeleiders

Woonbegeleiders Beschermd Wonen

Laura en Robert zijn woonbegeleiders bij Beschermd Wonen Forint in Beijum. Hun eigen gezonde leefstijl bracht hen ertoe om cliënten hier ook warm voor te maken. Lees hoe zij bezig zijn met toewerken naar een gezonde leefstijl.

Lees meer

Psychomotorisch therapeut

Ricardo werkt drie dagen per week als psychomotorisch therapeut (PMT) bij de FPA (Forensisch Psychiatrische Afdeling) in Zuidlaren. Op de FPA verblijven patiënten met complexe psychiatrische stoornissen die met justitie in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen.

Lees meer
Contact opnemen